Ledige stillinger

Bussbygg er Norges største produsent av karosseri for lastebiler og tilhengere. produktene er kundetilpasset og produseres ved vår fabrikk i Molde. Skapene er bygget i glassfiber, med helstøpte sammenføyninger – en  kraftig konstruksjon som gir lang levetid og enkelt vedlikehold. I tillegg til skap leverer vi også containerrammer, trekkvognoppbygging og lakkoppdrag på større kjøretøy.

Transportbransjen er i løpende utvikling, ny teknologi, miljøkrav, endringer i vareflyt og kundestruktur skaper både utfordringer og muligheter. Samtidig er det viktig med økt produktivitet og effektivitet i egen produksjon gjennom automatisering, robotisering og andre prosessforbedringer. Bussbygg er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert og vi arbeider systematisk med Lean som et viktig verktøy for bedret flyt.

 

Omsetningen i 2020 var ca. 190 mill. kr., og vi er i underkant av 120 ansatte. Produksjonsavdelingen med i overkant av 70 medarbeidere, er organisert rundt ni arbeidsgrupper som ledes av hver sin arbeidsleder.

Til vår fabrikk på Skåla søker vi etter:

Produksjonsmedarbeidere

  • Arbeidere til produksjon av elementer til skap
  • Arbeidere til montering av skap, chassis og sluttmontering

Personlige egenskaper:

    • Pålitelig og fleksibel
    • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
    • Nøyaktig og strukturert
    • Erfaring innenfor arbeidsområdet

Vi kan tilby:
Fast jobb. Oppstart snarest. Konkurransedyktige betingelser etter kvalifikasjoner, faglige egenskaper og personlige egenskaper.

Skriftlig søknad sendes [email protected] merket «Produksjonsmedarbeider».

For nærmere spørsmål om stillingene ta kontakt med oss på
telefon 71 24 00 00.

Søknadsfrist: 15.03.2021